Når du vælger Norfolk, vælger du en samarbejdspartner, som altid søger at afstemme forventningerne. Vi taler sammen – for det er sådan et samarbejde fungerer bedst.

Norfolk leverer professionelle rengøringsløsninger til offentlige og private virksomheder. Nogle steder få timer ugentlig – andre steder med mange medarbejdere i flere timer.

Vores erfarne team er vant til komplekse problemstillinger, hvor der skal tages mange hensyn for at få rengøringen til at passe ind i virksomhedernes hverdag.

Målet er at skabe ro blandt det personale, der arbejder i jeres virksomhed, så de kan koncentrere sig om deres arbejde – frem for om rengøringen. Samtidig bidrager det rene, sunde til jeres kunders tillid til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også en række andre services. Men lad os starte med rengøringen.

Medarbejderen betyder alt
Hos os får du sat ansigt på personalet. Rengøringspersonalet er ofte blandt de få, der må komme i alle rum i virksomheden. Derfor skal du kunne være tryg ved medarbejderen. Vi lægger kræfter i minimal personaleudskiftning og lavt sygefravær. Det sparer samtidig tid, penge og besvær, både for jer og for os.

Kvaliteten skal være i orden
Vi har løbende dialog med jer, for at sikre at kvaliteten er som aftalt. Driftslederne kommer hyppigt på besøg, og vores kunder er vant til at kunne ringe til deres faste kontaktperson og få klaret eventuelle spørgsmål.

Miljøvenligt
Rene lokaler skaber et rart og sundt miljø på jeres arbejdsplads og er med til at give glade, produktive medarbejdere med lavere sygefravær. Det understøtter vi ved at benytte miljøvenlige, allergitestede produkter.

Mere for hver krone
Vi ser det som vores opgave, at du får mere tid til at passe dine opgaver uden at skulle tænke på rengøring.

Vi er måske ikke de billigste, men på den måde får du mere for hver enkelt krone.

Rengøringen skal bare fungere. Trygt og ordentligt til en lav pris.