Disclaimer

Ved at anvende NORFOLK Erhvervsrengørings hjemmeside accepterer man de vilkår og regler som er nævnt i denne meddelelse.

NORFOLK Erhvervsrengøring kan uden forudgående varsel ændre i ophavsretsbestemmelserne og reglerne.
Ophavsret:
Det er tilladt at downloade materiale, der er tilgængeligt på denne hjemmeside til ikke-kommercielt brug og privat anvendelse – forudsat man respekterer ophavsrettens regler, NORFOLK Erhvervsrengørings logo og andre elementer tilhørende NORFOLK Erhvervsrengøring.
Med forudgående skriftlig accept fra NORFOLK Erhvervsrengøring er det tilladt at kopiere, gengive, genudgive, åbne, forsende, overføre eller distribuere indholdet – helt eller delvist – inklusiv tekst og billeder kommercielt brug og/eller kommunikation, fra denne hjemmeside.
Med NORFOLK Erhvervsrengøring skriftlige accept er det ligeledes tilladt at linke til denne hjemmeside fra andre hjemmesider. Evt. oplinkning skal efter accept gennemses og godkendes af NORFOLK Erhvervsrengøring.
Alle navne, logoer og bomærker er NORFOLK Erhvervsrengørings ejendom.

Copyright
Ved at anvende NORFOLK Erhvervsrengørings hjemmeside accepterer man de vilkår og regler som er nævnt i denne meddelelse og under ”disclamier”
NORFOLK Erhvervsrengøring kan uden forudgående varsel ændre i ophavsretsbestemmelserne og reglerne.
Selvom der er udvist omhu med at sikre korrektheden og ajourføringen i indholdet på denne hjemmeside, kan NORFOLK Erhvervsrengøring ikke garantere for nøjagtigheden og fuldstændigheden i www.norfolk.dk.
NORFOLK Erhvervsrengøring forbeholder sig til enhver tid ret til at ændre udseende og indhold på denne hjemmeside uden forudgående varsel.
NORFOLK Erhvervsrengøring forbeholder sig ret til at lukke denne hjemmeside – eller lukke adgangen til hjemmesiden – uden at skulle angive en grund hertil.
NORFOLK Erhvervsrengøring kan ikke gøres ansvarlig for tab af enhver art, som direkte, indirekte eller ved uheld skyldes indholdet i denne hjemmeside.

Hjemmesiden www.norfolk.dk ejes og stilles til rådighed af:
NORFOLK HOLDING ApS
V. Søren Kristiansen
Højdedraget 108
9530 Støvring
Cvr-nr.: 2884 2090

Adm. adresse: Jernbanegade 6A
9500 Hobro

Kontaktperson: Søren Kristiansen
Telefon: 2173 1392
Mail: skr@norfolk.dk

Al henvendelse i forbindelse med spørgsmål eller andet til hjemmesiden eller NORFOLK generelt, skal ligeledes rettes til Søren Kristiansen.