NORFOLK er specialiseret inden for rensning af alle typer af ventilation
Vi har erfaringen og kompetencen samt det rette udstyr til rensning af ventilationsanlæg.
Vi tilbyder rensning af ventilationsanlæg i eksempelvis kontorer, lagre, restauranter, butikker, produktionslokaler, læge- og tandlægeklinikker samt offentlige institutioner, hospitaler, bosteder og daginstitutioner m.m.
Vedligeholdelse af et ventilationsanlæg bidrager til optimal ydelse i forhold til energiforbruget samt et optimalt luftskifte der medvirker til et godt indeklima – der skaber trivsel og arbejdsglæde – også øget levetid på ventilationsanlægget.

Vi tilbyder rådgivning ved følgende opgaver:

  • Videoinspektion af ventilationskanaler – et snavset og stoppet ventilationsanlæg, der ikke vedligeholdes, kan virke stik mod hensigten og kan eventuelt skabe et dårligt indeklima
  • Afrensning af fedt i ventilation i restauranter – mange forsikringsselskaber anbefaler, at ventilationen bliver renset 1-2 gange årligt, da fedt i ventilationskanaler kan udgøre brandfare
  • Afrensning og sanering af skimmel i ventilationen
  • Afrensning af sod skader efter brand
  • Afrensning af almindelig støv i ventilationen
  • Serviceeftersyn på ventilationsanlægget – kører ventilationsanlægget som det skal, er det stadig nødvendigt at rense filtre med jævne mellemrum. Vi kan tilbyde en fast aftale om serviceeftersyn af ventilationsanlæg, vi sørger for med faste intervaller, at efterse ventilationsanlægget.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde, for at høre nærmere omkring vores ydelser.